Flog

Call

خبرنامه شماره52

 

 مايكوتوكسين ها متابوليت هاي ثانويه قارچ هاي رشته اي هستند كه باعث بروز واكنش هاي مسموميتي یا مايكوتوكسيكوزيس ميشوند. قارچ هاي فوزاريوم، آسپرژيلوس، پنيسيليوم، كلاويسپس و آلترناريا فراوان ترين قارچ هايی هستند كه اين سموم را توليد و غذاي انسان و خوراك حيوانات را طی دوره رشد گياه در مزرعه و يا طی انبارداري آلوده مي نمايند. تاكنون بيش از 400 نوع مايكوتوكسين جداسازي شده است، اما تعداد سمومي كه از لحاظ عملي در تغذيه حیوانات اهلی (دام، طیور و آبزیان) مورد توجه هستند محدود مي باشند و آن ها را به شش گروه اصلي آفلاتوكسين ها، تريكوتسن ها، زيرالنون، اكراتوكسين ها، فيومنيسين ها و آلكالوئيدهاي ارگوت تقسيم بندي مي-نمايند.
یک قارچ مي تواند مايكوتوكسين هاي متفاوتي توليد نماید و به عبارت دیگر يك مايكوتوكسين مي تواند توسط قارچ-هاي متفاوتی تولید شود. قارچ هاي رشته اي در واكنش به شرايط تنش زا مانند گرما، سرما، انجماد، تغييرات يا محدوديت اكسيژن، مايكوتوكسين ترشح مي نمايند.
اگرچه مایکوتوکسین های مختلف، با مکانیسم های متفاوتی بر بازده و عملکرد سیستم ایمنی حیوانات اهلی تاثیر سوء می گذارند، اما آفلاتوکسین ها به دلیل توانایی ورود به شیر، گوشت و تخم مرغ از لحاظ سلامت جامعه انسانی حایز اهمیت ویژه ای هستند.
در این خبرنامه به روش ها و استراتژی های کاهش آفلاتوکسین M1 در شیر پرداخته شده است.

 

جهت دریافت خبرنامه اطلاعات زیر را با دقت تکمیل نمایید.
نام و نام خانوادگی(*)
ورودی نامعتبر
عنوان(*)
ورودی نامعتبر
نام شرکت یا موسسه(*)
ورودی نامعتبر
شماره تلفن همراه(*)
ورودی نامعتبر
شماره تلفن ثابت
ورودی نامعتبر
ایمیل(*)
ورودی نامعتبر
شماره خبرنامه مورد نظر خود را وارد نمایید(*)
لطفا کد مقاله درخواستی خود را اعلام نمایید.
کد امنیتی(*) کد امنیتی
  بازآوری
کد امنیتی را به درستی وارد نمایید

افزودنی های ایتوک فردا

هدف موسسان شركت افزودنی های ايتوک فردا، بنیان سازمانی بر پایه اصول علمی است. براين اساس تاثيرگذاری هر محصول پيش از واردات وسيع، در موسسات علمی داخلی مورد ارزيابی قرار می گيرد و در صورت تامين مستندات کافی در زمينه تاثيرگذاری هر محصول در شرایط داخل و با تکيه بر تحقيقات بين المللی، اقدام به واردات و معرفی آن به بازار ایران صورت می گيرد. با تكيه بر اين عملكرد اين شرکت هم اكنون موفق گرديده است تا محصولاتی منطبق با شرايط ايران را به بازار معرفی نمايد.

 ادامه ...

 

650
تعداد کل مقالات
136
تعداد مقالات طیور
مقالات علمی ایتوک فردا
150
تعداد مقالات آبزیان
350
مقالات نشخوارکنندگان

محصولات ما

شرکت افزودنی های ايتوک فردا با بهره گيری از متخصصان تغذيه تلاش دارد تا دانش فنی منطبق با هر محصول را به بازار ایران معرفی نماید. براین اساس این شرکت از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارها و مذاکره در شرایط مزرعه ای به ترویج دانش موجود در هر محصول می پردازد.