Flog

Call

خبرنامه شماره65 

 

 

در صنایع دامپروری و آبزیان، معمولا جهت مقابله با اثرات منفی ناشی از حضور مایکوتوکسین‌ها، از افزودنی‌های خوراکی استفاده می‌شود.
افزودنی‌های خوراکی بسیار مختلفی در بازار وجود دارتد که اکثر آن‌ها حاوی مواد جاذب مایکوتوکسین‌ها (مایکوتوکسین بایندر) می‌باشند. برخی از این محصولات تنها توانایی مقابله با یک مایکوتوکسین خاص را دارند، در حالی که تولید کنندگان برخی محصولات دیگر ادعا می‌کنند که محصول آن ها توانایی غیر فعال کردن چندین دسته از مایکوتوکسین‌های مختلف را دارند.

در کمپانی بایومین، اغلب از ما می پرسند که آیا بهتر است که بر روی مقابله با یک مایکوتوکسین واحد تمرکز شود و یا این که رویکرد وسیع الطیفی را برای مدیریت خطرهای ناشی از حضور مایکوتوکسین‌ها اتخاذ نمود.

در این شماره از این نشریه، هشت دلیل برای این که چرا حفاظت گسترده تر در مقابل خطرات ناشی از مایکوتوکسین‌ها به طور کلی کارآمدتر است را اشاره خواهیم نمود.

 

 

جهت دریافت خبرنامه اطلاعات زیر را با دقت تکمیل نمایید.
نام و نام خانوادگی(*)
ورودی نامعتبر
عنوان(*)
ورودی نامعتبر
نام شرکت یا موسسه(*)
ورودی نامعتبر
شماره تلفن همراه(*)
ورودی نامعتبر
شماره تلفن ثابت
ورودی نامعتبر
ایمیل(*)
ورودی نامعتبر
شماره خبرنامه مورد نظر خود را وارد نمایید(*)
لطفا کد مقاله درخواستی خود را اعلام نمایید.
کد امنیتی(*) کد امنیتی
  بازآوری
کد امنیتی را به درستی وارد نمایید

افزودنی های ایتوک فردا

هدف موسسان شركت افزودنی های ايتوک فردا، بنیان سازمانی بر پایه اصول علمی است. براين اساس تاثيرگذاری هر محصول پيش از واردات وسيع، در موسسات علمی داخلی مورد ارزيابی قرار می گيرد و در صورت تامين مستندات کافی در زمينه تاثيرگذاری هر محصول در شرایط داخل و با تکيه بر تحقيقات بين المللی، اقدام به واردات و معرفی آن به بازار ایران صورت می گيرد. با تكيه بر اين عملكرد اين شرکت هم اكنون موفق گرديده است تا محصولاتی منطبق با شرايط ايران را به بازار معرفی نمايد.

 ادامه ...

 

650
تعداد کل مقالات
136
تعداد مقالات طیور
مقالات علمی ایتوک فردا
150
تعداد مقالات آبزیان
350
مقالات نشخوارکنندگان

محصولات ما

شرکت افزودنی های ايتوک فردا با بهره گيری از متخصصان تغذيه تلاش دارد تا دانش فنی منطبق با هر محصول را به بازار ایران معرفی نماید. براین اساس این شرکت از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارها و مذاکره در شرایط مزرعه ای به ترویج دانش موجود در هر محصول می پردازد.